Intrebari frecvente

 Cum se pastreaza produsele odata ce au fost deshidratate? Vidarea este  obligatorie?


  Nu, vidarea nu este unica solutie pentru conservarea alimentelor uscate. Vasele de sticla cu capac sunt foarte bune si se gasesc in toate supermarket-urile. E suficient sa le inchizi cu grija dupa fiecare folosire. In general , produsele deshidratate trebuie depozitate in locuri uscate, fara umezeala, fara lumina. Intr-un dulap , la intuneric, le este cel mai bine.


  Cat timp tin alimentele uscate?

 
  Conservate asa cum trebuie, pana la un an.


  Sitele deshidratorului se pot spala in chiuveta ?

 
  Fie ca sunt din inox, fie ca sunt din plastic pentru industria alimentara, sitele Biosec pot fi spalate in chiuveta.


  As vrea sa prelungesc  tunelul deshidratorului meu? Am nevoie de un dispozitiv special pentru a uni modul complementar cu deshidratorul deja achizitionat?

 
  Nu, deshidratorul si modulul complementar se aseaza lipite unul de celalalt si asta-i tot.

 

  Poate Biosec sa functioneze in aer liber? Pot sa il folosesc in spatiu inchis? 

 

  Lui Biosec nu-i plac agentii atmosferici si expunerea directa la soare. E bine sa-l folosesti in locuri adapostite, nu prea umede ( nu in baie, pivinite, etc), nu prea inguste pentru o corecta circulatie a aerului si pentru eliminarea umiditatii.Ca oricarui dispozitiv electric, Biosec trebuie tinut departe de apa.


   E posibil sa usuc  alimente diverse in acelasi timp ?


  E necesar sa incarc toate sitele pentru o corecta functionare?
  Biosec poate sa functioneze chiar si o singura sita plina. Poti sa asezi produse diverse in deshidrator, dar va trebui sa alegi un program adaptat la toate produsele, sa asezi produsele cu continut mare de apa la baza si sa verifici periodic nivelul de deshidratare.