Despre noi

Suntem pasionati de fructe uscate......

Din mai pana in septembrie vindem deshidratoare Biosec (Italia). Mai tot timpul  ne indeletnicim cu hribi. De cele mai multe ori, uscati. In 2013 am inceput si vanzarea de  hribi congelati .Cat avem :)

Sa le luam pe rand:

Deshidratoare:

Am gasit in deshidratarea fructelor si legumelor una dintre cele mai vechi si mai simple modalitati de  conservare. Conservanti, E-uri, preturi mari in extrasezon  sunt doar povesti. Cu un deshidrator (www.biosec.it) de la noi,  poti rade in nas tuturor producatorilor de alimente conservate.

Cumperi cand totul e ieftin, conservi prin uscare si mananci cand deja totul e scump. Ai o doi-trei pomi la tara, iar fructele nu tin peste iarna?

Stii ce ai de facut !

Le aducem doar incepand din luna mai si il vindem pe ultimul prin septembrie.

Hribi:

Hribii sunt mama noastra :). De la colectarea si uscarea de hribi am pornit si am ajuns apoi la deshidratoare si  fructe uscate. Din mai pana in septembrie colectam hribi in Muntenia. Ne place foarte tare treaba asta si ne mandrim ca livram un produs romanesc ultraorganic.

P.S. Daca ai intrebari, poti sa ne suni ( 0743 151 646 / Nucu Orbisor) sau sa ne trimiti un e-mail (norbisor@gmail.com) .