Dry set Pro

   Datorita noilor setari electronice ale sistemului Dry Set Pro, fiecare fruct sau leguma are propriul program de deshidratare optimizat.
   Cel mai facila deshidratare din lume :))): Pui fructele in deshidrator, alegi programul dorit, iar Biosec se ocupa de deshidratare  in cel  mai profesionist mod posibil. In timpul deshidratarii, poti controla temperatura interna, iar cand programul s-a terminat, Dry Set Pro mentine nivelul de umidititate obtinut , pana cand te hotarasti unde le depozitezi.

 

  Iata programele cu care lucreaza Biosec:

 P1-Automatic: este programul cel mai simplu. Daca nu stiti cum sa procedati, e prima  voastra intalnire cu Biosec sau aveti de uscat un produs care nu intra in nicio categorie, selectionati P1: rezultatul e garantat! H: 30h+MN.


  P2- Ciuperci si felii taiate: perfect pentru ciuperci si produse taiate subtire (4-6mm), precum mere, vinete, kiwi, ananas. H: 18h+MN.


  P3-BioCrudista: programul este gandit special pentru cei care isi doresc o alimentatie     cruda, care pastreaza la maxim calitatile organoleptice si principiile nutritive ale alimentelor. Biocrudista nu va depasi niciodata temperatura de 40°C, pentru cei care aleg o bucatarie lipsita de alimente gatite. Programul este optim pentru plante aromatice si medicinale. H: nedefinit (il opresti atunci cand produsele ajung la  gradul de deshidratare dorit).


  P4-SuperHot 68°: este programul cu temperatura cea mai inalta, aproape de limita de gatire. Daca te grabesti sa obtii un produs deshidratat, selecteaza P4 pentru randament maxim in timp minim. Este un program bun pentru deshidratarea carnii ( temperatura inalta impiedica proliferarea bacteriilor), dar nu este indicat pentru alimentele delicate, care isi vor pierde calitatile din cauza temperaturii ridicate. Este optim , de asemenea, pentru a obtine unele produse crocante ( ardei iuti, portocale, etc). Este perfect pentru bezele, pentru care in cuptoarele obisnuite se cere un proces delicat si indelungat de finalizare. Nivelul constant si precis al temperaturii Biosec va evita arderea produselor, in timp ce cuptorul tau va avea alte intrebuintari. H: 14h+MN.


  P5-Paste: este un program specific pentru prepararea pastelor proaspete. Necesita sa arunci un ochi pentru a vedea  daca este atins gradul dorit  de deshidratare al diferitelor tipuri de paste. H: 16h+MN.
P6-Economy: dedicat celor care acorda o atentie speciala ecologiei si portofelului, dar si acelora care au multe aparate electrocasnice in casa. Selecteaza programul 6 si , desi vei avea un timp mai lung de deshidratare, aceasta va fi foarte echilibrata. Consumul maxim este de 270W. H: nedefinit (il opresti atunci cand produsele ajung la un grad de deshidratare dorit).


  P7- Silentios: este programul gandit pentru functionarea pe timpul noptii sau la locurile de munca, pentru mentinerea la minim a zgomotului. Viteza ventilatorului este reglata pentru a reduce la maxim zgomotul, fara a-si pierde eficacitatea. Incerca-l cu  toate produsele delicate ( sofran, foi, etc), care cu alte programe si-ar lua zborul. H: 48h+MN.


  My way: modul nostru de lucru
Pentru toti cei care isi doresc un control riguros al temperaturii, Biosec ofera programele T1-T5.Programele de la T1 la T5 lucreaza in mod inteligent, alternand perioadele de flux de aer cald cu momente de ventilatie a aerului rece, pentru a garanta cel mai bun rezultat. Nu sunt prevazute limite de timp si este necesar sa opresti manual deshidratorul in momentul pe care il consideri optim.